Η Ελένη Γερασιμίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Celebrity Life Game» και τον Κεν Αλεξανδράτο και μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Αρχικά, περιέγραψε πόσο χαρούμενη ένιωθε όταν πήρε τη σύνταξή της που είχε κεράσει όλο το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής. Βέβαια, τελικά έπεσε πάνω στην αλλαγή και παίρνει πολύ λιγότερα λεφτά. Μάλιστα τώρα που εργάζεται στο θέατρο της έχουν κόψει το 60%. Επιπλέον, εξέφρασε τα παράπονά της προς τους δημοσιογράφους που δεν διαφήμισαν το θέατρο που έχει φτιάξει με τον άνδρα της, εξηγώντας ότι όλα αυτά είναι μέρος του συστήματος.
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, εξομολογείται πως θεωρεί την λέξη celebrity βρισιά, τονίζοντας πως η ίδια είναι εναντίον του lifestyle.

Όταν η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά της, τότε η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι και πώς κρατάει τον γάμο της τόσα χρόνια ζωντανό. Επίσης, ανέφερε πως πολλές φορές βαριέται και για πρώτη φορά παραδέχεται πως θα συγχωρούσε την απιστία και πως την έχει συγχωρήσει στον άνδρα της στο παρελθόν.
Τέλος μίλησε για τον θάνατο της αδελφής της αλλά και της πολύ καλής της φίλης Νατάσας Μανίσαλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τι μπορεί να την τρομοκρατήσει και να την λυγίσει.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here